Om företaget

Om företaget

ConnectingSweden har ett toppmodernt kontor på Slagthuset i Malmö. Vi finns på de två översta etagerna med en magnifik vy över hela Öresundsregionen. Företaget startade år 2000 med 10 anställda och har idag vuxit till att bli en av de större aktörerna i regionen med drygt 100 anställda.

Vår affärsidé

Vi skall erbjuda våra uppdragsgivare ett komplett contact center med professionalism och kunskap tillsammans med den senaste tekniken.

Avancerad teknik

I vår bransch räknas Kvantiet och Kvalitet tillsammans med ett bra pris. ConnectingSweden har under åren satsat stort på teknik och utveckling och idag är vårt datasystem klart i framkant i branschen. Bl a arbetar vi med en så kallad dialer vid telesales. Det effektiviserar antalet uppringningar och blir därigenom både kostnads- och tidsbesparande.

Motiverad personal

En personal som känner ansvar och som har den rätta motivationen är viktig för resultatet. På ConnectingSweden ser vi som en prioritet att ha de bästa medarbetarna och vår personal utbildas kontinuerligt. För att säkerställa kvaliteten i vårt arbete har vi exempelvis ständig medlyssning i samtal, inspelning av muntliga avtal, avancerade filter samt personal vars enda arbete består i att garantera kvaliteten. Inget lämnas åt slumpen i våra tjänster!

Nyheter

Ny teknik
ConnectingSweden utökar med ny teknik på kundtjänst och telefonpassnings-avdelningen. Allt för att alltid kunna erbjuda det senaste till våra kunder.

Nya investeringar
ConnectingSweden satsar på nya verktyg för säljstatistik. Detta för att ytterligare kunna förfina säljstödet och göra försäljningen ännu effektivare.

Ny profil
ConnectingSweden får en ny, starkare profil. Första steget är den nya hemsidan, som du nu är inne på, samt en ny logotype.

ConnectingSweden AB |  Box 230 |  201 22 Malmö |  Tel: 040 – 622 75 00 |  Fax: 040 – 622 75 75 |  [email protected]